Contact – Zakelijk Engels

Contactformulier – Zakelijk Engels

Vul nu dit formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wat te verwachten van een intakegesprek

Tijdens een intakegesprek luisteren wij naar uw wensen en uw specifieke leerdoelen. Op basis daarvan stellen we een gratis persoonlijk leerplan op. Niet iedereen heeft hetzelfde niveau of dezelfde leerdoelen, daarom zou het niet effectief zijn als u een cursus of taaltraining zakelijk Engels zou volgen dat afgestemd is op de leerdoelen van een ander.

Zakelijk Engels ‘Sustainable learning’

De methode van onze taaltrainingen en ook van de Zakelijk Engels workshops is de Elif Zimmermann methode. Deze is geïnspireerd door het ‘Cambridge’ taal leren en het ‘Hebbian Learning’. Tijdens de cursus bent u heel praktisch bezig met Zakelijk Engels: rollenspellen, feedback krijgen en geven, dialogen en groepsdiscussies.

Dat betekent dat we zo veel mogelijk het natuurlijke proces van de hersenen gebruiken om de informatie gemakkelijk en effectief op te nemen, zodat wat u leren altijd beschikbaar blijft om te gebruiken.

Daarom noemt Elif Zimmermann het verbeteren van de taal volgens deze methode ‘Sustainable learning’ (= duurzaam). Als de informatie eenmaal opgenomen is in de hersenen, kunt u uw hele leven in uw eigen tempo steeds de taal verbeteren, zonder moeite.

>> Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek ! << 

Er is echter een punt

Het is echter belangrijk hoe die informatie geïntroduceerd wordt. Basiskennis van het zakelijk Engels in formules met correcte zinsbouw en grammatica worden samen met ezelsbruggetjes gebruikt. Verbindingen met de eigen taal moeten met deze informatie zo goed mogelijk en op een natuurlijke manier, gelegd worden, zodat u zich de taal helemaal eigen kunt maken.

Anders zou u altijd afhankelijk zijn van een vertaling en vertaald Engels is nooit zo goed als de oorspronkelijke tekst. Daarom: pak de beste mogelijkheid die u kunt krijgen en verbeter uw Engels via onze methode.

>> Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek ! << 

Zakelijk Engels Enschede

Zakelijk Engels Enschede
Elif S. Zimmermann
Brinkstraat 66a
7512 EE Enschede
+31 6 4706 17 78
info@ZakelijkEngelsEnschede.nl
KvK-nummer 50904469
Engels voor Bedrijven

Zakelijk Engels Enschede is onderdeel van Engels voor Bedrijven van Elif S. Zimmermann.
page top